World of Warcraft Game Card & CD Key online

wow


 

Avem o veste foarte buna pentru fanii World of Warcraft! Site-ul Gameoutlet.ro in cooperare cu Playyet.com va ofera posibilitatea sa achizitionati la preturi fara concurenta Game Cards si CD Keys pentru World of Warcraft! Accesati bannerul de mai sus si totul este foarte simplu! Scapati de drumurile la magazine, stresul ca nu gasiti pe raft produsul dorit si faceti importante economii in acelasi timp!

Playyet.com este un provider profesional de Game Cards pentru MMORPG-uri si CD Key-uri. Specializarea Playyet.com este sa creeze relatii de lunga durata cu clientii pentru achizitionarea produselor amintite oferind acestora suport online 24 ore din 24 si garantarea securitatii tranzactiilor.

Livrarea produselor se efectueaza pe e-mail indiferent de ora din zi sau noapte la care efectuati comanda, misiunea Playyet.com fiind sa mentina niveluri de pret competitive, oferind in acelasi timp cele mai inalte standarde de calitate a serviciilor. In cazul jocurilor online ambalajul este mai putin important iar prezentul si viitorul sunt al produselor digitale livrate pe e-mail sau donwload.

Preturile pachetelor pe care le puteti achizitiona variaza in + sau - in functie de piata jocurilor video, valorile de referinta in acest moment fiind:

World of Warcraft EU 10 Day Guest Pass 0,73 €

World Of Warcraft Expansion: Burning Crusade - EUR 10,03 €

World Of Warcraft New Account Code - EUR 10,03 €

World of Warcraft EUR Battle Chest (Cd Key + Burning Crusade) 17,87 €

World of Warcraft 60 Day Pre-Paid Time Card - EUR 21,82 €

Wrath of the Lich King Expansion CD-Key - EUR 25,46 €

La aceastea se adauga comisioanele de plata uzuale pentru plata prin card sau paypal. Daca nu aveti un cont paypal in partea de jos a site-ului nostru gasiti o fereastra prin care va puteti crea unul. Securitatea tranzactiilor este garantata si va rugam ca daca intampinati orice problema de ordin tehnic sa o semnalati imediat (in limba engleza) la service@playyet.com si in copie la sales@kbc.ro.

Tot accesand bannerul de mai sus aveti acces la intreaga oferta Playyet.com si puteti achizitiona CD Keys si Game Cards pentru jocurile: Warhammer Online, Vanguard, Tabula Rasa, Star Wars Galaxies, Pirates of The Burning Sea, Matrix Online, Lord of the Rings, Lineage II, Hellgate:London, Guild Wars, Final Fantasy XI, Everquest II, Everquest, Eve Online, Dungeos and Dragons Online, City of Villains, Dark Age of Camelot, City of Heroes, ArchLord, AION China si Age of Conan.

Clickgamer
Triple Fortune Dragon, now available at Virgin Casino