Termeni si conditii

Site-ul www.gameoutlet.ro este este un serviciu furnizat gratuit,  proprietatea  KBC Productions  srl, cu sprijinul furnizorilor  si partenerilor, si  va fi numit in continuare Gameoutlet.ro.

Continutul


Continutul Gameoutlet.ro reprezentat de textele aflate pe site reprezinta proprietatea  KBC Productions srl, cu exceptia cazului in care este mentionat expres un alt proprietar.
 
In cazul preluarii de texte de catre alte site-uri, pe langa precizarea sursei, este obligatorie introducerea unui link catre Gameoutlet.ro.
Orice alta utilizare sau preluare a continutului Gameoutlet.ro se poate face doar cu acordul scris al  KBC Productions srl.
Toate link-urile externe, text sau imagini, bannere publicitare, apartin unor terte companii cu care  KBC Productions srl sau unul din partenerii sai detine contracte de promovare . Gameoutlet.ro nu este responsabil de continutul acestora si nici de integritatea sau calitatea paginii de destinatie desi au fost luate toate masurile pentru a introduce in site numai publicitate de calitate.
 

Limitarea raspunderii
 
Gameoutlet.ro nu poate garanta implicit sau expres, intregul continut de pe site.
Gameoutlet.ro nu isi asuma raspunderea in nici un caz, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect de date, informatii sau imagini colectate. De asemenea, Gameoutlet.ro nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al continutului furnizat de site desi se fac in continuu eforturi pentru actualizari cat mai dese.
Prin prezenta sunteti de acord sa exonerati de raspundere site-ul Gameoutlet.ro pentru orice actiune judiciara sau extrajudiciara, care provine ca urmare a neutilizarii corecte sau frauduloase a site-ului.
  
Schimbarea Termenilor de Utilizare

Gameoutlet.ro isi rezerva dreptul de a modifica oricand Termeni de Utilizare, fara un aviz prealabil.
Va recomandam sa vizitati aceasta pagina periodic pentru a citi "Termenii de utilizare".
Folosirea in continuare a serviciului Gameoutlet.ro reprezinta acceptarea tuturor termenelor de utilizare.
Clickgamer
Triple Fortune Dragon, now available at Virgin Casino