Despre noi

Outlet ... intalnim des acest cuvant la noi mai ales legat de imbracaminte ... mai toate brandurile cu pedigree au cate un outlet, un fel de magazin de fabrica ... un depozit ultramodern de unde iti iei ceea ce iti place la un pret foarte bun. Acesta este conceptul care sta la baza outlet-ului de jocuri pe care l-am deschis si care isi propune sa iti aduca cele mai tari jocuri si accesorii la preturi accesibile. Daca vom reusi asta, va fi numai cu ajutorul tau si al tuturor celor care ne vor vizita. Happy GameOutlet-ing!!!

GameOutlet.ro este realizat in parteneriat cu importanti publisheri din Europa si SUA si companii producatoare de accesorii PC si jocuri video recunoscute in toata lumea pentru produse de calitate. Echipa din spatele acestui website are mai mult de 7 ani de experienta in domeniu, fiind aceeasi care, in 2002, a adus primele jocuri pc budget pe rafturile magazinelor din Romania.

Site-ul este deocamdata in faza beta ... adaugam produse, setam gamele, dar primul nostru proiect a fost deja pus in miscare: Colectia de jocuri budget pentru PC Crystal Games care isi propune sa devina in scurt timp cea mai bine vanduta gama budget pentru PC din Romania.

Fiind o gama cu un nivel de pret extrem de accesibil - 14.99 lei Pret Raft Recomandat si beneficiind de un nivel de calitate superior al continutului, avem incredere in Crystal Games. Aceasta colectie este destinata in special vanzarii cu amanuntul in hypermarketuri, supermarketuri si magazine IT & C si electrocasnice. Un alt aspect important referitor la colectia Crystal Games - oferim aceasta gama si multe alte titluri companiilor si agentiilor de publicitate care doresc sa realizeze promotii si campanii bazate pe jocuri video. Ne ocupam de ambalaje, chiar modificari ale continutului in concordanta cu cerintele beneficiarului datorita colaborarilor pe care le avem cu studiourile producatorilor.

Ne propunem sa va oferim jocuri si accesorii atat pentru PC cat si pentru consolele Sony Playstation 2, Sony Playstation 3, Sony Playstation Portable, Nintendo DS, Nintendo DSi, Nintendo Wii si Microsoft Xbox 360. Bineinteles, nu vom uita hardware-ul!

Gameoutlet.ro este administrat de KBC Productions srl - J40/1109/1994, RO5204648 si face parte din reteaua KBC Web Developments. Daca doriti sa deveniti reseller pentru produsele importate de noi, va invitam sa ne transmiteti un e-mail la sales@kbc.ro. KBC Productions srl a fost infiintata in 1994 si este prezenta pe piata romaneasca prin intermediul mai multor linii de business: - import si distributie IT, software si consumer electronics; - import si distributie jocuri video si CD muzica; - gestionare site-uri, bloguri si domenii internet, servicii SEO; - distributie continut digital, licente jocuri video, jocuri pentru telefoane mobile.


Clickgamer
Triple Fortune Dragon, now available at Virgin Casino