CRT (Tournament Edition)

CRT (Tournament Edition)
Cumpara acum !
Pret: 14.99 RON
TVA (24%) inclus
CRT (Tournament Edition)
Intra in zona urbana ca un agent de elita C.R.T. sau GLF. Cu o atmosfera de joc excelenta care se desfasoara in nu mai putin de 14 arene, C.R.T. nu numai promite actiune dar chiar livreaza.
Intra in zona urbana ca un agent de elita C.R.T. sau GLF. Cu o atmosfera de joc excelenta care se desfasoara in nu mai putin de 14 arene, C.R.T. nu numai promite actiune dar chiar livreaza. Distrugeri realistice si experienta de gaming intensa. Ai de ales intre mai multe arme: de la Uzi la Shotguns si chiar un Minigun, 14 harti aferente arenelor si 2 scenarii de antrenament.
 
Cerinte sistem: Procesor 1,2 Ghz, 256 MB RAM, 700 MB spatiu HDD, 300 MB Windows fisier Swap, adaptor retea Tcp/Ip, adaptor grafic compatibil Direct X9, placa audio compatibila Direct X, CD Rom.
Avertisment pentru gamerii tineri: Jocurile sunt o bucurie pentru noi toti. Aveti insa mare grija sa nu transpuneti in viata de zi cu zi lucrurile violente care se intampla pe ecran. Puteti avea necazuri foarte mari si ... nu merita! Pe monitor? Totul este posibil. Gameoutlet.ro lupta impotriva violentei de orice fel!!!
 
Mesaj pentru advertiseri: Publicitatea prin jocurile video este o excelenta idee de promovare pentru multe branduri. Acest joc poate fi licentiat pentru folosire in scopuri publicitare. Detalii la: sales@kbc.ro.
Screenshots:
 
 
 
 
 
 
 
 


Bookmark and Share

Preturile produselor afisate pe site-ul gameoutlet.ro  contin TVA si se pot schimba fara notificare prealabila.

Clickgamer
Triple Fortune Dragon, now available at Virgin Casino