Civil Disturbance

Civil Disturbance
Cumpara acum !
Pret: 14.99 RON
TVA (24%) inclus
Civil Disturbance
Civil Disturbance te proiecteaza intr-un viitor in care soarta Americii este incerta.
Civil Disturbance te proiecteaza intr-un viitor in care soarta Americii este incerta. Intrati sub conducerea unui politician puternic dar foarte nebun si care visa la guverarea lumii, cei care erau fideli "Adevaratei Americi" s-au rasculat intr-un razboi civil ce acuprins toata America de Nord. Iti incepi calatoria in Canyon City primul bastion al sperantei pentru Militia rebela, unde este data si prima lovitura de catre nou formata Unitate Militara a Lumii.
 
Lupta folosind o multime de arme, toate fiind monitorizate pe parcursul luptei. Comunica cu aliatii coordonati prin computer ca sa lovesti in dusmanii tai. Gaseste accesul catre noi arme, vehicule si altele. Provoaca inamicul pe diferite campuri de lupta de la orase mari, la campuri dechise si largi structuri militare.
 
Cerinte sistem: Procesor 2.0 Ghz (sau peste), 768 MB RAM, HDD peste 20 GB, placa de sunet compatibila openal, placa grafica compatibila Open GL/ Direct X cu 128 MB, legatura internet de mare viteza pentru a juca online.
 
Cerinte software: Windows 2000/ XP cu ultimele update-uri efectuate, drivere compatibile pentru placa video/ de sunet, mouse si tastatura.
 
Avertisment pentru gamerii tineri: Jocurile sunt o bucurie pentru noi toti. Aveti insa mare grija sa nu transpuneti in viata de zi cu zi lucrurile violente care se intampla pe ecran. Puteti avea necazuri foarte mari si ... nu merita! Pe monitor? Totul este posibil. Gameoutlet.ro lupta impotriva violentei de orice fel!!!
 
 
Mesaj pentru advertiseri: Publicitatea prin jocurile video este o excelenta idee de promovare pentru multe branduri. Acest joc poate fi licentiat pentru folosire in scopuri publicitare. Detalii la: sales@kbc.ro.
 
 
 


Bookmark and Share

Preturile produselor afisate pe site-ul gameoutlet.ro  contin TVA si se pot schimba fara notificare prealabila.

Clickgamer
Triple Fortune Dragon, now available at Virgin Casino