A Knight's Adventure

A Knight's Adventure
Cumpara acum !
Pret: 14.99 RON
TVA (24%) inclus
A Knight's Adventure
Un joc 3D de actiune si logica cu elemente puzzle. Misiunea ta este sa treci de fiecare nivel si sa strangi toate cristalele si sa gasesti bomba care este folosita in a distruge Zidul de Iesire.
Un joc 3D de actiune si logica cu elemente puzzle. Misiunea ta este sa treci de fiecare nivel si sa strangi toate cristalele si sa gasesti bomba care este folosita in a distruge Zidul de Iesire. Pe parcurs vei intalni multi dusmani. Ei pot fi anihilati prin impuscare sau ii poti astepta pana ajung in dreptul bresei din pardoseala si sa apesi pe buton. Sunt doua feluri de munitie: bolovani si sageti. Bolovanii sunt rapizi dar nu produc mari stricaciuni, iar sagetile sunt mult mai lente dar foarte distrugatoare. Fiecare tip de munitie corespunde unui anumit tip de inamic. Acestia nu stau cu mainile in san ci trag in tine (sau vin indeajuns de aproape ca sa te atinga). Aici kit-urile medicale te pot ajuta. Ai grija ca atunci cand esti sanatos sa le strangi daca le gasesti in drum pentru ca sigur iti vor folosi. Un joc excelent pentru toate varstele care te va tine in priza pana la final. Salveaza castelul, salveaza regatul!
 
Cerinte sistem: Windows 98/Me/2000/XP, 128 MB RAM, 500 MB spatiu pe hard. GeForce 4 MX 420 sau placa video echivalenta compatibila Direct X, placa audio compatibila Direct X 9, tastatura si mouse.
 
Varsta recomandata: de la 7 ani in sus
 
Avertisment pentru gamerii tineri: Jocurile sunt o bucurie pentru noi toti. Aveti insa mare grija sa nu transpuneti in viata de zi cu zi lucrurile violente care se intampla pe ecran. Puteti avea necazuri foarte mari si ... nu merita! Pe monitor? Totul este posibil. Gameoutlet.ro lupta impotriva violentei de orice fel!!!
 
Mesaj pentru advertiseri: Publicitatea prin jocurile video este o excelenta idee de promovare pentru multe branduri. Acest joc poate fi licentiat pentru folosire in scopuri publicitare. Detalii la: sales@kbc.ro.
 
 
 
 
 
 
 


Bookmark and Share

Preturile produselor afisate pe site-ul gameoutlet.ro  contin TVA si se pot schimba fara notificare prealabila.

Clickgamer
Triple Fortune Dragon, now available at Virgin Casino